Drivhus – Spennende Drivhus til Hagen!

DrivhusFor de som er glad i hagearbeid, eller ønsker å dyrke sine egne grønnsaker, gir et drivhus mange muligheter. Et drivhus gjør hagesesongen lenger, samtidig som det beskytter plantene mot vær og vind.

Et drivhus gir i tillegg til en lenger sommersesong, også muligheter for å forsøke seg på eksotiske planter som normalt ikke vil klare seg i det norske klimaet. Dette omfatter eksotiske planter og frukter som druer, sitroner og oliven.

Odla – Fra 4,9 m² – 11,4 m²

Odla Drivhus

Odla

Odla Drivhus er av høy kvalitet, og er en av Grønt Fokus sine bestselgere. Odla kommer med takluker, integrerte takrenner, nedløpsrør og sokkel.

Velg mellom sikkerhetsglass eller isolerglass. Odla Drivhus kommer i utgave med ubehandlet aluminium, eller svart pulverlakkert.

Les mer om Odla Drivhus!

Bruka Drivhus – Fra 5,0 m² – 6,2 m²

Bruka Drivhus

Bruka Drivhus

Bruka er Grønt Fokus sin nybegynnermodell og finnes i størrelser fra 5,0 m² – 6,2 m². Selv om drivhuset er relativt lite har det fortsatt en god takhøyde på 124 – 195 cm.

Bruka drivhus kommer i ubehandlet aluminium eller grønt pulverlakkert. Bruka kan bestilles med eller uten sokkel.

Les mer om Bruka Drivhus!

Spira Drivhus – Fra 6,7 m² – 15,0 m²

Spira Drivhus

Spira Drivhus

Spira er ifølge Grønt Fokus selv, deres aller beste drivhus. Drivhuset har en kraftig konstruksjon og en god takhøyde.

Spira er tilgjengelig i svart eller aluminium. Sokkelen kan man lage selv, eller bestille sokkel i stål som er tilpasset drivhuset.

Les mer om Spira Drivhus!

Spira Mur – Fra 10,9 m² – 15,0 m²

Spira Mur

Spira Mur

Spira Mur er en utgave av Spira som kan plasseres på en mur. Muren følger ikke med når du bestiller drivhuset, men må bygges etter medfølgende instruksjoner.

Drivhuset plasseres på en 60 cm høy mur. Du kan selv velge hvilket materiale du ønsker å benytte. Spira Mur er tilgjengelig i aluminium, svart eller hvit utgave

Les mer om Spira Mur!

Spira Orangeri – 21,5 m²

Spira Orangeri

Spira Orangeri

Spira Orangeri har en størrelse på hele 21,5 m². Samtidig har det en mønehøyde og vegghøyde på 298 cm og 193 cm.

Drivhuset er av samme høye kvalitet som de andre Spira utgavene.

Les mer om Spira Orangeri!

Finn Riktig Drivhus for Deg!

Når du skal velge deg et drivhus er det flere ting du bør ta hensyn til. Hvor mye plass du ønsker å ha er sentralt. Drivhus finnes fra små utgaver på ca. 5 m2 til store på over 20 m2. Det finnes også minidrivhus og dyrkningsskap på rundt 1 m2 som du kan plassere langs husveggen eller på terrassen.

Hvor stort drivhus du ønsker kommer an på hvor mye du ønsker å benytte det, og hvor mye plass du trenger. Ønsker du et lite bord og noen stoler i drivhuset bør du også tenke på å disponere plass til dette.